We bezorgen jouw bestelling graag tot aan jouw deur. Wij verzenden artikelen die op voorraad zijn doorgaans binnen 24 uur nadat we de betaling hebben ontvangen(tenzij anders aangegeven op de website bijvoorbeeld i.v.m. vakantie).Zodra we de bestelling hebben verzonden dan ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. U ontvangt ook een trackingnummer: met dit nummer kun je op de sites bezorgers het verzendtraject van uw pakket volgen.

Onze bestellingen worden bezorgd met de pakketservice van: Post NL, DPD, DHL Benelux. 

www.dpd.com/nl/nl/ontvangen/volgen/ 

www.tracktrace.nl

www.dhlparcel.nl/nl/consument/track-en-trace

De verzendkosten voor Nederland zijn €4,95.

Bestellingen boven € 50,- worden gratis bezorgd binnen Nederland.

Hoe retourneer ik een artikel?

Je hebt een tevredenheidsgarantie van 30 dagen om producten gratis te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Je kunt hiervoor gebruikmaken van het retourformulier.

Die vind je hier: https://yazuri.shipping-portal.com/rp/

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat je de retour aanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier en hetzelfde rekening nummer als waarmee de bestelling is afgerekend. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen

LET OP: Is het product toch nét te veel gebruikt? Missen bijvoorbeeld de verpakkingen of zijn de producten vies? Hiervoor behouden wij ons het recht om niet het hele bedrag te crediteren.